Maseuza Lunii
Beatrice
masaj erotic Bucuresti
200 ron/h

Thai Passion

Salonul de masaj erotic Thai Passion va invita intr-un ambient ultra exotic format din 5 camere intime, fiecare cu o tematica diferita, sa faceti o incursiune in timpurile trecute unde masajul erotic, masajul Thailandez si Tandra aduceau un mare aport in viata erotica a unei persoane sau a unui cuplu.

Atmosfera relaxanta, impreuna cu standardele deosebit de ridicate in ceea ce priveste bunul gust si curatenia, sunt imbinarea perfecta pentru a va ajuta sa va detasati de lumea exterioara si a pasiti cu incredere in vremurile antice, unde doar regii erau atinsi, masati si rasfatat in acest fel.

Cum satisfactia clientului este cea mai importanta pentru noi, va vom ajuta sa va simtiti mai bine, mai confortabil si mai fericit prin muzica aparte, terapia prin culori, arome, atentie la solicitarile dumneavoastra.

Toate maseuzele noastre sunt foarte tinere, educate si calificate pentru a oferi masaj erotic de calitate. Mauzele au la categoria Galerie poze reale din care va puteti alege una sau mai multe pe gustul dumneavostra.In mainile lor veti descoperi o alta realitate. O realitate a frumusetii, a linistii si a armoniei dintre trup si suflet.

Va invitam sa cunoasteti si celelalte saloane ale noastre, unde veti beneficia de aceleasi standarde ridicate dar in stiluri decorative diferite.

 

Thai Passion este localizat pe :

Str. Prepelitei, 8

Zona Dacia Mosilor

Tel. 0730.22.22.80

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Dati click pe imaginea de mai jos pentru a vizualiza imagini din Thai Passion

 

 

Thai Passion masaj erotic Bucuresti